Va astept cu orice intrebari si probleme de sanatate sperand ca impreuna sa gasim solutii care sa va ajute.

duminică, 3 februarie 2008

Astept propuneri noi!

Am incercat sa prezint 2 din cele mai intalnite boli ale acestui sezon.Voi reveni si cu altele dar pana atunci in caz ca vreti sa aflati despre alte afectiuni(de orice fel) va stau la dispozitie.

5 comentarii:

Blogger al2lea a spus...

Propunere de tema: Sinuzitele

4 februarie 2008 la 10:15

 
Anonymous Anonim a spus...

Propun ca tema ULCERUL DUODENAL - REGIM.. CE AI SI NU AI VOIE SA MANANCI

15 noiembrie 2010 la 05:23

 
Anonymous Anonim a spus...

as avea o intrebere...!

am o problema cu menstruatia! ultima data am avut menstruatie pe data de 15 noiembrie 2010,de atunci nu mai am :( mi-am facut un test de sarcina dar era negativ! imi puteti spune va rog cauza pt care nu mai am? ma tot doare burta de vreo 2 saptamana si sunt cam speriata :( ajutati-ma va rog :)

3 ianuarie 2011 la 06:25

 
Anonymous Anonim a spus...

propun o noua tema:depresia.nu stiu exactcum se manifesta aceasta boala ,insa in ultima perioada am auzit multe despre ea si ma cam sperie.am 20 de ani si trec printr-o perioada dificila.de aproape un an stau acasa si ma pregatesc pentru facultatea de aritectura.imi este foarte greu fiindca nu am nicio alta ocupatie in afara de desen.de 2 luni sunt schimbata total nu ma pot concentra nici la desen nici a alte activitati nu prea mai am prieteni iar acum am inceput sa am probleme si cu prietenul.am devenit foarte dificila si asta ma sperie foarte tare.nu prea indraznesc sa vorbesc despre problema asta cu parintii.am nevoie de putin ajutor.

29 martie 2011 la 04:23

 
Anonymous lucutza99 a spus...

am o problema de sanatate pentru care nu stiu incotro sa o apuc nu stiu de ce specialitate tine. poate ma luminat si ma indrumati. am o durere cumplita in secul piciorului in primele momente cand incep sa merg dupa care trece si merg normal oricat de mult.nu e nimic pe piele, nu e nimis crescut, nu am schimbat incaltamintea, nu m-am ingrasat excesiv. ce sa fac?

7 aprilie 2011 la 00:10

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

 
Director Web
Gratuit